Finans ve Bankacılık Doktora Programımız, 2020 yılında kurulmuş olup, 2021 yılı itibariyle ilk öğrenci kabul sürecini başlatmıştır. Programın temel amacı, bankacılık sektörü başta olmak üzere finans sektöründe faaliyet gösteren veya bu alanda kariyer yapmayı planlayan bireyleri, rekabetçi piyasa koşullarında ihtiyaç duydukları bilgi ve becerilerle donatmaktır. Müfredat, detaylı bir şekilde hazırlanarak, hem akademik hem de sektörel bilgi birikiminin entegre edildiği bir yapı sunmaktadır. Böylelikle öğrencilerin, sektördeki rekabet ortamında avantaj elde etmeleri hedeflenmektedir. Finansın, ekonomideki en dinamik ve hızla büyüyen segmentlerinden biri olması sebebiyle, program, bu alanda nitelikli yönetici adayları yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, programın içeriği mevcut üst düzey yöneticilerin deneyim ve katkılarıyla da zenginleştirilmiştir. Derslerde, aktüel finansal olayların analizi gerçekleştirilmekte ve geleceğin finansal trendleri üzerine derinlemesine tartışmalar teşvik edilmektedir. Bu yaklaşım, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri yakından izleme ve değerlendirme imkanı tanımaktadır.

Finans ve Bankacılık Doktora Programı